Vaikka Pohjois-Amerikka onkin loistava manner huippu-urheilun saralla, niin aina ei kaikki sielläkään mene putkeen. Tästä loistava esimerkki nähtiin toissa yönä, kun ECHL-seurat, Fort Wayne Komets ja Cincinnati Cyclones ottivat toisistaan mittaan.

Ja ennen kuin joku ehtii huomauttamaan, niin kyllä; eipä se ECHL nyt välttämättä huippu-urheilua ole sanan varsinaisessa merkityksessä. Kuitenkin kyseessä on Yhdysvaltojen kolmanneksi tasokkain kiekkoliiga, joten aivan hupisarjasta ei ole kyse.

Joka tapauksessa edellä mainitussa ECHL-ottelussa nähtiin toissa yönä hauska tapahtuma. Kyseessä oli Kometsin kotiottelu, jonka se muuten hävisi lopulta voittolaukauskilpailun jälkeen lukemin 5-4.

Ottelun alussa tehtiin kuitenkin kunniaa Kometsin pitkäaikaiselle pelaajalle ja kapteenille, Colin Chaulkille. Hän pelasi seurassa 10 kautta, neljällä eri sarjatasolla. Mies toimi Kometsin kapteenina kaiken kaikkiaan seitsemän kauden ajan.

Chaulk saikin toissa yönä arvoisensa kunnianosoituksen, kun Komets nosti hänen paitansa hallin kattoon. Paitsi, että tämä kunnianosoitus meni hiukan mönkään siitä syystä, että paita nousi kattoon väärinpäin.

No, näitä sattuu paremmissakin piireissä. Vai sattuuko..