Colorado Avalanche ja Edmonton Oilers ottivat keskiviikkona mittaa toisistaan NHL:ssä. Avalanche oli vielä kahden erän jälkeen tiukasti kiinni täydessä pistepotissa, kun se johti 3-2 ennen viimeistä erää.

Oilers tuli kuitenkin takaa ohi ja lopulta suorastaan murskasi kotijoukkueen maalein 6-3. Avalanchen suomalaishyökkääjä Mikko Rantanen keräsi ottelussa tehot 0+2.

Eilinen ottelu tarjosi Avalanchelle mahdollisuuden jatkaa voittoputkeaan kolmeen otteluun. Samalla joukkue olisi voinut parannella asemiaan sarjataulukossa.

– Me puhuimme siitä toisella erätauolla. Kyseessä oli iso erä meille ja mahdollisuus ohittaa muutama joukkue sarjataulukossa päästäksemme villi kortti -paikalle ja kolmen ottelun voittoputkeen. Me munimme sen itse, myönsi Rantasen ketjukaveri Rene Bourque NHL.com:lle.

Avalanche-fanit saivat ottelun jälkeen myös hyviä uutisia, kun päävalmentaja Jared Bednar kertoi kapteeni Gabriel Landeskogin palaavan mahdollisesti pelikentille jo ensi lauantaina.