Winnipeg Jets ja Philadelphia Flyers ottavat tulevana yönä toisistaan mittaa. Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun Jetsin Patrik Laine saa vastaansa Philadelphia oranssipaidat.

Vielä ei ole selvää, kenet Laineen pitää ohittaa maalia metsästäessään, mutta oletus on se, että Flyersin maalinsuulla tulee aloittamaan Steve Mason. Maalivahti tiedostaa itsekin, että vastaan tulisi tuolloin luistelemaan todella vaarallinen maalintekijä.

– Olen nähnyt hänestä paljon videoita ja hän pyörii jatkuvasti koosteissa. Jopa draftiin mennessä, kun näin hänen haastattelunsa, hän vaikutti todella valmiilta, Mason kertoi NHL.com:n Adam Kimelmanin Twitter-tilin mukaan.

Uskomaton vertaus

Mason on nähnyt uransa aikana monia vaarallisia maalintekijöitä, mutta etenkin Laineelle hän haluaa jakaa kunniaa. Masonin kommenttien mukaan Laineen laukaus on jopa NHL-tasolla todella harvinainen.

– Hänen laukauksensa on samaa luokkaa, kuin Alexander Ovechkinilla tai Brett Hullilla.

– Laineen vedon eteen ei enää ehdi, jos lähdet torjumaan vasta laukaisuvaiheessa. Sinun pitää saada kunnon asento, nähdä kiekko ja olla varma siitä, että olet valmis torjumaan.