Carolina Hurricanesin suomalaisilla ei ole mennyt tehollisesti kovaa viime aikoina. Sekä Sebastian Aho että Teuvo Teräväinen kärsivät nimittäin seitsemän ottelun mittaisesta tehottomasta putkesta, mutta kaksikon onneksi tämä tuli vihdoin päätökseensä viime yönä.

Hurricanes taipui yöllä Anaheim Ducksille lukemin 4-2, mutta suomalaisonnistumisilta ei tällä kertaa vältytty. Aho nimittäin sai syötön Teräväisen iskemään maaliin, joka syntyi ottelun toisessa erässä. Osuman ansiosta Hurricanes kavensi ottelun lukemiksi 3-1.

Aho antoi tilanteessa kiekon rystypuolellaan viivalla olleelle Jaccob Slavinille, joka lähetti pelivälineen kohti maalia. Teräväinen sai ohjattua laukauksen lopulta verkon perukoille.

Carolina Hurricanes

@Canes
[HIGHLIGHT] Teravainen deflects a shot past Jonathan Bernier in the second period. #Canes #Redvolution #ANAvsCAR

Osuman myötä Ahon pistetilillä on nyt kuusi syöttöpistettä, mutta maaleja suomalaisnuorukainen ei ole onnistunut vielä NHL-kaukaloissa tekemään.

Teräväisellä sen sijaan on tililään kolme maalia ja yhteensä neljä tehopistettä. Molemmat nuorukaiset ovat pelanneet tällä kaudella 13 ottelua.

Hurricanesin pelit jatkuvat lauantaina, kun se saa vieraakseen kivenkovan Washington Capitalsin. Pohjoiscarolinalaisseuran kausi ei ole ollut tähän mennessä nappisuoritus, sillä joukkue majailee tällä hetkellä Itäisen konferenssin jumbosijalla.